AMSTERDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, AMSTERDAM NOORD COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, ASSENDELFT COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, BEEMSTER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, BEETS COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, BROEK IN WATERLAND COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, DE RIJP COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, DIEMEN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS ,DUIVENDRECHT COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, EDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, ENGEWORMER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, HOBREDE COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, HOORN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, ILPENDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, JISP COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, KATWOUDE COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, KOOG AAN DE ZAAN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, KROMMENIE COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, KWADIJK COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, LANDSMEER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, MARKEN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, MIDDELIE COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, MIDDENBEEMSTER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, MONNICKENDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, NECK COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, OOSTHUIZEN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, OOSTZAAN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, PURMEREND COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, PURMERLAND COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, SCHARDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, SCHARWOUDE COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, VOLENDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, WARDER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, WATERLAND COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, WESTZAAN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, WIJDEWORMER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS,  WORMER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, WORMERVEER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, ZAANDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, ZAANDIJK COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, ZUID OOST BEEMSTER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS

Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Klachtenregeling
AVG / GDPR wet 25 Mei 2018, versie 1.4 03-10-2018.
SWAHO Computer Hulp Purmerend, gevestigd aan Sternstraat 30 1444VB te Purmerend,
is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
https://www.swaho.nl
Sternstraat 30
1444VB Purmerend
Telefoon: 0299-720980
Dhr. Hoogwerf is de Functionaris Gegevensbescherming van SWAHO Computer Hulp Purmerend, te bereiken via info@swaho.nl
Persoonsgegevens die wij verwerken
SWAHO Computer Hulp Purmerend verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op onze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Bankrekeningnummer
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@swaho.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
SWAHO Computer Hulp Purmerend verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- SWAHO Computer Hulp Purmerend analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
- SWAHO Computer Hulp Purmerend verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
Geautomatiseerde besluitvorming
SWAHO Computer Hulp Purmerend neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van SWAHO Computer Hulp Purmerend) tussen zit. SWAHO Computer Hulp Purmerend gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: Moneybird, als u niet op tijd betaald wordt er automatisch een herinnering gestuurd. Blijft betaling uit, dan wordt automatisch na 3 herinneringen een incassobureau ingeschakeld. Dit gaat allemaal automatisch.
Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
SWAHO Computer Hulp Purmerend bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de persoonsgegevens:
Belastingdienst verplicht 7 jaar bewaren.
E-mail adressen en gegevens voor contact op te nemen met u 1 jaar.
Delen van persoonsgegevens met derden
SWAHO Computer Hulp Purmerend verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. SWAHO Computer Hulp Purmerend blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
SWAHO Computer Hulp Purmerend gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. SWAHO Computer Hulp Purmerend gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht: Facebook Pixel, Facebook Impression, Facebook Connect, Facebook Social plugin, Google+ Platform, MailChimp, Instagram, Google Analytics, bewaartermijn 14 maanden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door SWAHO Computer Hulp Purmerend en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@swaho.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. SWAHO Computer Hulp Purmerend wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
SWAHO Computer Hulp Purmerend neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@swaho.nl

STERNSTRAAT 30
1444 VB  PURMEREND

TEL: 0299-720 980

INFO@SWAHO.NL

HTTP://WWW.SWAHO.NL
KAMER VAN KOOPHANDEL
62686976

IBAN
NL86KNAB0722469586

AMSTERDAM
AMSTERDAM NOORD
ASSENDELFT
BEEMSTER
BEETS
BROEK IN WATERLAND
DE RIJP
DIEMEN
DUIVENDRECHT
EDAM
HOBREDE
HOORN
ILPENDAM
JISP
KATWOUDE
KOOG AAN DE ZAAN
KROMMENIE
KWADIJK
LANDSMEER
MARKEN
MIDDELIE
MIDDENBEEMSTER
MONNICKENDAM
NECK
OOSTHUIZEN
OOSTZAAN
PURMEREND
PURMERLAND
SCHARDAM
SCHARWOUDE
VOLENDAM
WARDER
WATERLAND
WESTZAAN
WIJDEWORMER
WORMER
WORMERVEER
ZAANDAM
ZAANDIJK
ZUID OOST BEEMSTER

TELEFONISCH BEREIKBAAR OP WERKDAGEN 10:00 - 18:00 UUR & IN HET WEEKEND 14:00 - 16:00 UUR

U KUNT OP AFSPRAAK UW APPARAAT BRENGEN / HALEN OF GEBRUIK MAKEN VAN ONZE HAAL- EN BRENGSERVICE.

U KUNT OOK UW AFSPRAAK 24 UUR PER DAG EN 7 DAGEN IN DE WEEK ONLINE MAKEN.
0299 - 720 980
Wij lossen al uw ICT problemen op!
Winnaar ICTWaarborg Awards "Servicebedrijf van het jaar 2016"
 
 
 
Kan ik u helpen?
Whatsapp? 06 - 228 604 29