* sinds November 2017 kunt u ook op afspraak uw apparaat zelf brengen en halen.
Wij halen uw computer bij u op en brengen hem weer werkend terug. En dit binnen 48 uur als de onderdelen op voorraad zijn. Heeft u het erg druk en kan u eigenlijk geen tijd vinden om uw computer weg te brengen? Wij komen hem halen bij u thuis of op het werk. Maak een afspraak wanneer de SWAHO monteur langs kan komen. Dit kan heel eenvoudig door op de knop 'afspraak maken' te drukken. De monteur komt dan bij u aan huis of kantoor om de laptop, desktop, mobiele telefoon of tablet op te halen. Hij laat een bewijs achter en belt u als hij klaar is om hem terug te brengen of om de kosten met u te bespreken. Natuurlijk kan u ook telefonisch een afspraak maken. Ons telefoonnummer is 0299-720980 en door de weeks bereikbaar van 10-18 uur.

De Haal- en Brengservice is gratis voor Purmerend en € 7,50 voor overige 0299 telefoon gebied. Wij repareren tot € 50,- zonder overleg omdat dat altijd nog goedkoper is dan een nieuw apparaat. Mocht het duurder uitvallen nemen wij eerst contact met u op voor een prijs opgave. Geeft u akkoord voor reparatie dan gaan wij meteen voor u aan de slag. Wij rekenen onderzoekskosten als u afziet van reparatie. De onderzoekskosten zijn dan € 30,-. Deze hoeft u natuurlijk niet te betalen als u akkoord gaat met de reparatie.

Als het apparaat weer werkend bij u thuis wordt afgeleverd kunt u kiezen of u wil betalen via een factuur, ideal of u kunt pinnen. Wij hebben een mobiel pin apparaat zodat u kunt betalen met elke creditcard of pinpas met het Visa, Vpay, Mastercard, Maestro of American Express logo.
Onze monteurs hebben geen cash geld op zak.

* Kosten haal- en brengserivce buiten purmerend en binnen 0299 gebied € 7,50.
Buiten 0299 telefoon gebied:
075

0229

020

0228


€ 10,-

€ 17,50

€ 15,00

€ 25,00
023

0251

072

0255


€ 35,-

€ 22,50

€ 17,50

€ 22,50
EXCL. KOSTEN BETAALD PARKEREN INDIEN VAN TOEPASSING. Prijzen zijn inclusief 21% B.T.W.
AMSTERDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, AMSTERDAM NOORD COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, ASSENDELFT COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, BEEMSTER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, BEETS COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, BROEK IN WATERLAND COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, DE RIJP COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, DIEMEN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS ,DUIVENDRECHT COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, EDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, ENGEWORMER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, HOBREDE COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, HOORN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, ILPENDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, JISP COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, KATWOUDE COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, KOOG AAN DE ZAAN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, KROMMENIE COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, KWADIJK COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, LANDSMEER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, MARKEN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, MIDDELIE COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, MIDDENBEEMSTER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, MONNICKENDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, NECK COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, OOSTHUIZEN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, OOSTZAAN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, PURMEREND COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, PURMERLAND COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, SCHARDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, SCHARWOUDE COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, VOLENDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, WARDER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, WATERLAND COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, WESTZAAN COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, WIJDEWORMER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS,  WORMER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, WORMERVEER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, ZAANDAM COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, ZAANDIJK COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS, ZUID OOST BEEMSTER COMPUTERHULP & REPARATIE AAN HUIS
TELEFONISCH BEREIKBAAR OP WERKDAGEN 10:00 - 18:00 UUR & IN HET WEEKEND 14:00 - 16:00 UUR

U KUNT OP AFSPRAAK UW APPARAAT BRENGEN / HALEN OF GEBRUIK MAKEN VAN ONZE HAAL- EN BRENGSERVICE. 

U KUNT OOK UW AFSPRAAK 24 UUR PER DAG EN 7 DAGEN IN DE WEEK ONLINE MAKEN.
0299 - 720 980
Wij lossen al uw ICT problemen op!
Winnaar ICTWaarborg Awards "Servicebedrijf van het jaar 2016"
GRATIS* HAAL- EN BRENGSERVICE
STERNSTRAAT 30
1444 VB  PURMEREND

TEL: 0299-720 980

INFO@SWAHO.NL

HTTP://WWW.SWAHO.NL
KAMER VAN KOOPHANDEL: 62686976

IBAN: NL86KNAB0722469586
MIDDELIE
MIDDENBEEMSTER
MONNICKENDAM
NECK
OOSTHUIZEN
OOSTZAAN
PURMEREND
PURMERLAND
SCHARDAM
SCHARWOUDE
VOLENDAM
WARDER
WATERLAND
WESTZAAN
WIJDEWORMER
WORMER
WORMERVEER
ZAANDAM
ZAANDIJK
ZUID OOST BEEMSTER

AMSTERDAM
AMSTERDAM NOORD
ASSENDELFT
BEEMSTER
BEETS
BROEK IN WATERLAND
DE RIJP
DIEMEN
DUIVENDRECHT
EDAM
HOBREDE
HOORN
ILPENDAM
JISP
KATWOUDE
KOOG AAN DE ZAAN
KROMMENIE
KWADIJK
LANDSMEER
MARKEN
Contact
Service gebied

Kan ik u helpen?